Trött!

Jag är super trött! Jag ligger bara i sängen och tittar upp i taket... Kajsa har precis gått hem så nu får jag sysselsätta mig själv.

JUSTE!! Jag kom just på att jag blev GETINGSTUCKEN idag! D: Aaaj! Det var INTE skönt! :((

Onödigt inlägg men jag kände bara för att blogga lite! ;)

Min fina utsikt över taket!


Kvarnis!

Igår var klassen på Kvarnbadet! Jag trodde att det skulle vara jätte kallt i vattnet, men det var faktiskt riktigt skönt! :) Vi simmade 200 meter, livräddade varandra! (^^ Inte på riktigt) Och dök efter ringar! Sen fick vi basta och sedan åkte vi buss tillbaka till skolan! Det var en rolig dag och jag blev nöjd!

(Bild från Google)


Helg!

Idag slutade vi klockan 13:30, nu äter jag mellanmål. Nu är det äntligen helg, och det kommer vara full! :D Som jag sa tidigare så kommer det kompisar som stannar under helgen. Dom bor i Halmstad, och dom ska på dop här i Stockholm så dom är inte här hela tiden..

Ha en fortsatt trevlig dag! :)


Skolstart

Nu när skolan har börjat så blev det inte så mycket bloggning (ooops) men nu börjar ja få tillbaka mina rutiner och kommer nog att börja igen. :)

I morgo är det fredag och sedan helg. Imorgon kommer det kompisar hem till oss och stannar under helgen, så jag vet inte om det blir uppdatering då, men vi får se. :)

Förresten följer du mig på instagram? Gör det gärna! Ja heter "Coolacarro" !


Skolan

Nu sitter jag och pillar lite på mobilen. Ikväll ska jag packa skolväskan, och göra i ordning för morgondagen helt enkelt! :) Jag ska gå upp 6:45 och skolan börjar 8:10. Jag undrar vad vi ska göra, hur vi ska sitta i klassrummet osv.
Men det kommer nog bli jätte bra!

Ingen tillfällig bild, så det får bli en på min sötnos!


Grattis!

Idag fyller min katt Bamse år! 2 år! Vi har inte hunnit gratta honom än, för vi behövde åka till farmor ganska tidigt, nu klockan 09:00 sitter jag i bilen.

Vad jag ska göra idag vet jag inte än, men jag får försöka njuta av den sista sommarlovsdagen... För imorgon börjar skolan!
Ha en bra dag!


1 månad kvar...

Till min födelsedag! :D Gud så jag längtar! Den 20 september är det min dag! ^^

Nog om det, om en kvart ska jag gå till bussen och träna friidrott. Och sen ska jag gå och lägga mig ganska tidigt eftersom jag börjar skolan på onsdag. :/ Det ska bli både roligt och tråkigt, jag menar vem vill inte ha en månads till sommarlov? ^^
Om du redan har börjat skolan så hoppas jag du fick en bra start! :) Nu måste jag gå, ha det bra! ;)


Pysslat

Hej och god morgon!
Nu på morgonen har jag pysslat lite. Först kom jag inte på vad jag skulle göra, men resultatet blev en litet rosett armband! ^^
Själv blev jag nöjd, men den sitter väldigt löst eftersom jag har tagit en garnbit, och jag måste få runt den på handen eftersom jag tar av och på den över handen... Lite jobbigt. :/ Har någon ett tips på hur jag kan göra? Blir så glad för förslag! :)
Ha en underbar dag!


Hungerspelen

Hej! I morse åkte mamma och handlade då tittade hon om Hungerspelen har kommit på hyrfilm, och det hade den! Så ikväll ska jag se den för ANDRA gången! Den är så himla bra! Om du inte har sett den så rekomenderar jag dig att hyra den. Jag vet inte om den har kommit på DVD men den kan ha gjort det. Så spring iväg till närmaste butik och köp/hyr!
Jag rekomenderar också att läsa böckerna, Hungerspelen, Fatta eld och revolt. :)


LÖSHÅR!

Idag köpte jag löshår! Är jätte glad! Det var typ exakt min färg så det passar super bra! Jag har klipps som man enkelt sätter i hårbotten. Är sååååå nöjd! <3


Pärlplatta

Nu har jag precis avslutat min pärlplatta och tittar nu på os istället. Det är friidrott, vilket jag är intresserad av eftersom jag går på friidrott, haha ^^. Jag har tänkt att börja blogga igen. Det sa bara klick, och så fick jag hur mycket blogg inspiration som helst! :D Men ni får ha det så bra! <3


Nytt skal

Igår vardag och Jenna i Täby centrum. Då köpte jag ett nytt mobilskal, Jenna köpte ett likadant (på bilden är det Jennas mobil). Idag är jag också med Jenna men bi ska inte göra något speciellt. Mobilskalet är köpt på Glitter. Ha en bra dag! :)


RSS 2.0