Hemma

Nu är jag hemma från Gotland. Jag har försökt att ladda upp bilderna men det går inte! Kanske en annan dag då... I morgon ska jag göra något med Jenna. På onsdag (tror jag) ska familjen åka till Halmstad till kompisar. :) Uppdateringen kommer vara lite sisådär den närmaste veckan. Har jag otur blir det inget alls! :( Ha en bra kväll! :) (Fika i sommar-solen)


Hello Gotland!

Klockan är kvart i 6 på morgonen, vi gick upp kvart över 5! Vi kommer vara framme ungefär halv 12. Vi kommer bo i en stugby, bilder på det kommer när jag kommer hem. Det kommer troligen vara så dåligt internet så det inte går att blogga. :( Ha en underbar dag! (Mitt Nindendo ^^)


God morgon!

Idag sov Jenna hemma hos mig. Nu har precis jag och Jenna kommit hem till henne för att göra något här. Vi har läst Jennas Egg tidning. Hehe, det är det ända vi kommer på att göra! ^^ På lördag ska jag till Gotland, så få blir det ingen bloggning. Vi är där i en vecka. Ha en bra dag!


Nymålat

Jag har glömt att visa bilder på mitt nymålade rum, jag fick inte så bra bilder, men man ser att det är vitt i alla fall! ;) Något jag också glömt att berätta ät att JAG INTE ÄR ALLERGISK! :DD


Mot Täby centrum

Nu sitter jag och Alexandra på tåget mot Täby centrum. Vi ska äta lunch när vi kommer dit, för vi är ganska hungriga nu. För så smarta som vi är missade vi tåget. Vi var inte sena, utan tåget kom åt fel håll och det stog att den skulle till Kårsad, vilket var åt fel håll! Men det var rätt tåg! Så vi fick sitta och vänta på tåget i en halvtimme innan vi kom iväg. Hoppas ni får en bra dag!


Pärlplattor

Hej och god morgon! Igår bar jag med Alexandra hela dagen, så jag hann inte blogga. Vi gjorde pärlplattor, vilket jag tycker var jätte roligt! Så idag när jag ska till stan så ska jag köpa pärlor och plattor!


Sommarsol!

Hemma hos mig är det verkligen sommar! 30 grader varmt, sol, och smultron strån! Nu har ja ju redan ätit upp mitt smultron och jordgubbs strå... Men jag hann ta bild på det! :D Haha! Sen har jag en hund som är allätare, så idag passade han på att "beta" i jordgubbslandet! Guu' så sött! ^^


Hungerspelen

För ganska länge sen tittade jag på hungerspelen på bio. Den var super bra och jag blev såklart sugen på att läsa böckerna också. Så för någon vecka sedan beställde vi dom två första! Jag har inte kommit så långt, men det är redan otroligt bra! :) Det är så kul när man hittar en bok man aldrig vill sluta läsa! :) haha... Idag ska jag inte göra så mycket. Men när mamma kommer hem, vid fyra eller nått, så ska vi börja tejpa och måla i mitt rum! Färgen är vit med lila nyans. :) (Bilder på rummet kommer sen)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3122231/images/2012/pic_4ffaa02c9606ee2786000b78.jpg" class="image">


Äntligen!

När jag uppdaterade blogg.se appen, så nu fungerar det äntligen! YEEI! :D Så nu kommer jag att blogg mer! ;D Idag så har jag varit med Jenna, vi gick till Vallentuna centrum för att äta på Subway och sedan gick vi och bowlade, det gick sådär för mig..., men bra för Jenna! Hon började med 2 strikar på rad! ^^ Vi har också spelat Nintendo, Mario party, eller vad det nu heter. Jenna ska sova över hos mig, så ikväll blir det mys! :) Hoppas du haft en toppen dag! :)


Lägret! Osv...

I lördags kom jag hem från lägret, veckan har varit super kul! Jag har fått många vänner och roliga upplevelser! :) 
När jag kom hem var våra kompisar här, dom åkte hem på söndag morgon. Så jag hann inte träffa dem så mycket... 
Resten av veckan kommer jag inte ihåg så mycket av... Hehe ;)
 
Men idag gick jag upp klockan 7 (ungefär!) och åkte till doktorn för att ta ett blodprov..! Jag är nog allergisk mot något... troligen Viggo eller Bamse! :(( Nästa fredag får vi veta.
 
Det var väll allt!
Ha en bra dag! <3 

RSS 2.0