Kanske springa..

Ikväll ska jag springa, om det inta regnar vill säga. Så jag hoppas att solen ska titta fram! ;) Men det känns bara som min lilla fantasi! :)

Ska försöka att hitta på något nu! Inte min favorit lek att bara sitta och inte göra något.. Vilken tur då att jag har en blogg! ;)) Ska sluta nu! Njut om du har något att göra! ;)


God morgon!

Nu väntar jag på att klockan ska bli 07:45-07:50. Då ska jag möta Jenna och gå till skolan!
Nu myser jag med Bamse (min katt) men har slickar sig bara... (tvättar sig).

Ska nig lyssna på lite musik nu! ;)


Glass!

Nu har jag och Jenna ätit glass, vi var på Ica och pantade burkar och köpte glass av pengarna! ;)

Ikväll är det friidrott, så detta blir nog det ända inlägget idag. Men det kommer fler dagar! ;)


Heej!

Nu har jag kommit hem efter att varit med Jessica och Tilde, först körde vi fotboll, sedan behövde Tilde gå hem, så jag och Jessica körde basket. Det gick jätte dåligt...;((

Nu ska jag läsa Så länge vi båda andas. (Twilight boken du inte visste det) Bella är ju vampyr nu! ;) Nu ska jag läsa, så hej då! ;))


Dagens outfit


Bilder från dagen


Kvarn badet!

Hej och god morgon!

Om ca 10 minuter ska Jenna och hennes mamma hämta upp mig och mamma och så ska vi åka till Kvarn badet! Det ska bli super kul! Det blir första gången i år för mig! :)

Igår köpte jag 2 klänningar med farmor, ett hårband och en ring! En av klänningarna ska jag ha på skolavslutningen, den andra har jag på mig idag! Bild längst ner.

Det var allt, kanske bloggar efter Kvarnis. ;).


Dagens planer

God morgon!

Nu är farmor hemma hos mig, för varken mamma eller pappa är hemma, och någon måste gå ut med hunden. ;)

Klockan 12:00 ska vi gå till bussen för att åka till Täby! Där ska vi titta i lite affärer och så ska jag nog köpa skolavslutnings klänning/tröja.
Vädret verkar inte bli lika bra som igår, hemma hos mig är det blåsigt och 17 grader varmt. 17 grader är ju egentligen ganska varmt, ned det blåser ju kallt! :/ hoppas att vädret är bättre i morgon när jag och Jenna ska åka till Kvarnbadet!


Sommar!

Hej!

Nu har jag kommit hem efter en dag på ett medeltidsmuseum med alla fyror. Och äntligen är det helg! Bara 20 dagar kvar till skolavslutningen! Inklusive helger. Så det blir inte många skoldagar! :))

Blir mer bloggning i kväll. Så nu lite bilder! ;)

Dagens outfit:

Jumpsuit-H&M

//Caroline

 


Glömde att...

Glömde berätta att igår när Jenna var här så gjorde vi smothie, det fick bra till slutresultatet! Annars måste jag säga att det blev väldigt kladdigt... xD

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3122231/images/2012/pic_203896619.jpg" class="image">


Torsdag :)

Hejsan! ;)

Nu har jag inte bloggar så mycket så för att det inte ska bli så rörigt så delar vi upp det lite.

Igår:
Det var fotbolls turnering i skolan. Våran klass förlorade båda matcherna vi körde. :( Jag stod i mål, det gick ganska bra. Innan vi kunde gå hem från Gustavs udde så skulle det bli final för dem andra, då tränade några i klassen bara för att det är kul. Då stod jag i mål. När jag tagit bollen kom en tjej i min klass med världens fart och råkade sparka till mitt finger... Nu är det blått och svullet. Men sådant händer! :) så är livet liksom! ;))

Sen på kvällen var det klassfest, det var jätte kul! Och varmt så klart! Jag tror att alla blev röda i ansiktet av utmattning.

Idag:
I skolan hade vi engelska, geografi osv. På rasten körde jag fotboll, som vanligt, men stod inte i Det verkade inte så smart. ^^ Nu ska jag snart gå ut i solen och hitta på något! Nu äntligen när sommaren är på väg! ;)

 

Dagens outfit:

Tröja: Köpt på Ullared.

Leggins: Cubus

Mitt "Ajaj finger". ^^

 


Tisdag 22/5

Nu är det tisdag och i skolan hade vi slöjd. Jag gjorde 2 halsband, en berlock som bara är en träbit (xDD) och en som är ben/horn av något djur. Det kommer bild på det längst ner i inlägget ;)).

Efter skolan följde Jessica med hem, vi hoppade studdsmatta och åkte till ett klätterträd, men det tyckte inte Jessica var kul.;)) ^^ Istället gick vi hem och tränade på glosorna till engelskan på torsdag.
Då fotade vi mitt rosa träd på tomten, det var ju tur att det har blommat nu, eftersom det vita (som jag visade förut) har tappat alla blommor... :(.

I morgon är det fotbolls turnering bland fyrorna och så är det klassfest klockan 19:00 eller något sådant ;).
Grattis du har läst hela inlägget! Duktigt! ;))) ^^å


Kort inlägg

Ville bara skriva ett snabbt inlägg, men jag har inte haft någon lust men ska börja igen!

Bara några bilder :)


Klara!

Nu har Tilde gått hem. På vårt lilla spa använde vi ansiktsmask, fotbad och nagel målning! Tänkt visa några bilder!

//Caroline

 


Gästbloggar

Hej det här är Tilde som gästbloggar. Nu håller vi på och fixar naglarna! Jag är färdig men Carros nagellack dummar sig med henne=D
Bild på mina naglar:
Heeejdåååå!


Våfflor! :-)

Nu sitter jag i soffan och bloggar! Till frukost åt jag våfflor och bara lite överdrivet med sirap! ;-)

Jag och Tilde ska ha ett litet spa idag! Det ska bli super kul!! ^^

Bloggar mer senare


Ute-middag och film

Nu har jag kommit hem från bion, den var jätte bra! 5/5 absolut! :)) Vi åt lunch på McDonalds och tittade runt i några affärer!

Till middag ska vi äta någon pasta sallad som smakar pizza. Varför inte döpa det till pasta-pizza, eller pizza-pasta? ;) ^^

Och en bild på Viggo som njuter i gräset! Det var allt!


Dagens outfit

Idag ska jag åka till Täby centrum, som du kanske redan visste ;) men det är inte förens klockan 13 typ.

Dagens outfit!
Tröja - Hollister. Byxor - Hollister.


Hunger games!

I morgon ska jag, mamma och Johan åka till Täby centrum och titta på Hunger games! Jag har inte sett den än. Det Har nog många av er gjort. ;))

Men jag längtar super mycket!

På fredag ska jag och Tilde leka, då ska vi göra ett spa! Ska bli super mysigt! :))

//Caroline


Tisdag :)

Hej!

I går lekte jag med Tilde, vi hann inte göra så länge, för hon skulle på dans och jag på friidrott.

Idag ska jag inte göra något speciellt.

Det var det jag hade och säga!

Två små bilder jag samlat på mig! ;)



//Caroline


Tävling & glass!

Hej!

Nu har jag ätit middag, duschat och placerat mig i soffan. :)

Tävlingen gick jätte bra! 2 medaljer. En tredje placering i längd där jag också slog person bästa. Och sen i 600m som jag också slog person bästa i! Där kom jag tvåa. :) Jag är jätte nöjd!

Mamma hade lovat att om jag slog person bästa eller fick en medalj (vilket jag klarade) så skulle vi åka till Texas long horn, och få välja en valfri glass! Dem har massor att välja på! ;)) Jag tog en vanilj glass, ville ha 2, men hon som jobbade där sa att en kula var stor, det visade sig att en kula var 3 svenska kulor.. Sen tog jag mini marsmallows, (stavas???? ://) maränger och M&m. Detta bakade dem liksom ihop. Och då fick jag en gooood klump med glass! ;)))

Haha^^.


Pocky!

Idag var jag och mamma i Vallentuna centrum. Där var det någon grej, så det var olika stånd där. I ett av stånden hade en thai resturang fixat, då sålde dom pocky! Jag köpte 2 choklad paket! :)))))


Mina sötnosar!

God morgon!

Jag har ätit en god frukost, det består av 3 goda mackor, mååååååånga jordgubbar, och en smothie av jordgubbar!

Efter det mös jag lite med mina sötnosar! Viggo och Bamse! Om du inte visste det så är Viggo min hund och Bamse min katt! :)

//Caroline

 


Regnbåge

Jag har precis kommit in från en "Viggo promenad" ;) Det regnade ju inte lite heller! xP men sedan tittade regnbågen fram! Då fick jag lust att fota! ;) ^^ Soooom vanligt!

Tänkte visa upp dem nu!

//Caroline

 


Fotat

Hej!

 

Jag och Jenna och fotat mitt träd, tycker det är super fint! Om du läst Jennas blogg: sommarjenna.blogg.se så har du kanske sett några bilder. Men här kommer bilder jag har tagit!

 

Det var allt!

 

//Caroline

 


Torsdag

Hej!

I skolan hade vi engelska, det gick bra. Vi hade också bild, vi skulle måla och rita vapensköldar. För mig gick det bra! :) Jag har precis tränat på veckans ord, det är förhör i morgon.
I morgon ska jag inte göra något speciellt.
På lördag ska jag på resturang med pappa, mamma, Johan och farmor!
På söndag är det fridrotts tävling!
Det var allt!
//Caroline

Skola igen

Nu ska jag snart cykla iväg till skolan med Jenna, idag är det talangjakt i skolan, det ska bli roligt!

Måste iväg nu!

//Caroline


Lösnaglar

I förra inlägget skrev jag att jag har börjat vänja mig med lösnaglarna, sen kom jag på att jag inte hade skrivit det innan. Så jag ville bara säga det, så inte ni tror att ni missat något! ;))))) ^^


 

//Caroline

 


Jenna

Hej! Nu sitter Jenna bredvid mig.

Jag gick till Jenna lite innan lunch, och var där tills hon skulle på dans. Nu har Jenna varit på dans och kommit hem till mig. Vi kanske ska gå ut och hoppa studdsmatta snart.
Jag har börjat vänja mig med lösnaglarna nu! ;)
Det var allt för stunden!
//Caroline

Tävling

Nu är jag hemma och har precis duschat. Tävlingen gick bra! Vallentuna flickor 11 (mitt lag) kom 6:a av 18 lag. Jag är super nöjd! Vi har inte tränat så mycket på stafett så det blev extra roligt!

Jag sprang 850m och typ 100m nedförsbacke. Nu är jag trött, men hoppas jag blir piggare snart! ;)

//Caroline

Ingen påfyllning idag;))))))


Sov gott!

Sov gott alla läsare! Hoppas ni haft en bra fredag! :)

Imorgon är det friidrotts tävling, uppdaterar nog mer då!

Nattinatt! <3


Ingen lust

Hej, jag har inte uppdaterat så mycket på senaste tiden. Det beror på att jag inte haft något att skriva om, och att jag inte haft lust. :( Vet inte när det kommer att bli mer, men nästa vecka ska jag nog uppdatera mer! :)

//Caroline


Grönan!!!

Hej och god morgon!

Jessica kunde inte leka idag, så då ringde jag Linn. Hon sa att hon skulle åka till Gröna lund. Jag ba' "Jaha... Vad roligt för dig!" Och frågade Linn om jag ville följa med! Såklart jag vill! :) :DD Tack Linn Super snällt!
Så om en halvtimme kommer dom och hämtar upp  mig! Guuuu' vad jag längtar! ^^

Det var allt! Hej då!

//Caroline

RSS 2.0